Hormonterapi

Hormoner er kroppens budbringere mellem krop og sind. Hormoner påvirker både vores fordøjelse, vægt, energiniveau, blodkrebsløb, immunforsvar og vores sind, tanker og følelser.

Hormonelle ubalancer kan mærkes som manglende glæde, tristhed, stress, træthed, energiforladthed, angst eller depression. Alt sammen symptomer på at kroppen er ude af balance.

En krop i balance er en sund og stærk krop, og er fundamentet for at vi kan leve et liv fyldt af glæde og energi. Med en dyb, videnskabelig forståelse for sammenhængen mellem krop og sind og årsagerne til hormonelle ubalancer, kan jeg guide dig til hormonel balance.

Med hormonterapeutiske behandlingsforløb hjælper jeg dig med at komme i balance med nærende og sund kost, de rette tilskud, afstressningsteknikker, tilstrækkelig søvn, bevægelse og motion, frisk luft, og masser af selvomsorg.

Vi er alle forskellige. Behandlingen hos mig er skræddersyet til dig, dit liv og dine behov.

Jeg kigger på det hele menneske som udgangspunkt for en behandling, og ikke kun lige der hvor skoen trykker.

I mine hormonterapeutiske forløb, guider jeg dig i din proces til at opnå balance i krop og sind, og inspirerer dig og støtter dig, også når det er svært. Jeg viser dig vejen og hjælper dig sikkert i mål.

Afklaringssamtale
Afklaringssamtalen er til dig, der overvejer et hormonforløb hos mig, for at få min hjælp til at leve med mere energi, overskud, glæde og sundhed, så du kan leve det liv, du drømmer om.

Her vil du få svar på dine spørgsmål og overvejelser omkring et forløb hos mig, samt en gennemgang af, hvordan jeg vil kunne hjælpe dig.

Sådan foregår det:

Step 1: Du booker din uforpligtende, afklaringssamtale i bookingkalenderen. Der er lidt hjemmearbejde, så sørg for at der er minimum en uge til den bookede tid.

Step 2: Du modtager kort efter en mail med spørgeskemaer samt spørgsmål, som jeg beder dig om at besvare og sende retur inden afklaringssamtalen. Tjek eventuelt din spambakke, hvis du ikke ser mailen i din indbakke.

Step 3: Send spørgeskemaerne, samt svar på spørgsmål om hvad du søger hjælp til, retur til mig inden din afklaringssamtale.

Step 4: Jeg ringer dig op til selve afklaringssamtalen på det aftalte tidspunkt på det telefonnummer, som du har oplyst ved booking af din afklaringssamtale.

Step 5: Ved samtalen finder du ud af hvordan jeg hjælper dig i mit hormonforløb til at få mere energi, overskud, glæde og sundhed, så du bliver i stand til at leve det liv, som du drømmer.  Hvis du er afklaret, så aftaler vi tid til den første konsultation, og så er du i gang.

129 kr
Hormonforløb
10 ugers onlineforløb, hvor jeg guider dig uge for uge til et liv i balance.
Er du træt og føler dig uoplagt?
Føler du dig tømt for energi og vil du ønske at du kunne sove en time mere når vækkeuret ringer?
Er det svært at komme igennem dagen uden chokolade eller kaffe?
Er du ramt af stress eller har været ramt og har svært ved at komme oven på igen?
Mister du hurtigt koncentrationen og har du svært ved at huske ting?
Hænger følelserne uden på tøjet og kommer de til udtryk ved selv den mindste ting?

Så er der stor sandsynlighed for at der er ubalance i dine hormoner

Hormoner er signalstoffer i din krop, der regulerer din vægt, din søvn, dit humør, din hukommelse og dit energiniveau – og meget mere. 

Når dine hormoner er ude af balance, så kan det mærkes – og det føles aldrig godt!

I dette forløb hjælper jeg dig med at få dine hormoner i balance.

Hver uge guider jeg dig igennem emner som:

  • Hormonbalancerende mad
  • Stressreduktion
  • God søvn
  • Kosttilskud
  • Nærende motion
  • Fordøjelsen
  • Detox

Du får kostguides tilpasset dine behov og forslag til opskrifter og kosttilskud. Ændringer i din dagligdag tager tid og derfor får du de enkelte emner serveret lidt ad gangen og på en letforståelig måde.

2395 kr
Hormon konsultation
Hvis jeg gennem den afklarende samtale, ser et specifikt problem, så kan nogle få enkeltstående konsultationer være vejen frem. Her vil jeg lave et sundhedsprogram til dig med forslag til kosttilskud, fødevarer og motion baseret på grundårsagen til problemet.
525 kr