Voksbehandlinger

Voksbehandlinger hos Kosmetolog Christina Ellegaard

Hos Kosmetolog Christina Ellegaard udføres professionelle voksbehandlinger, der hjælper dig med at opnå silkeblød og hårfri. Jeg ved, at alle har forskellige hudtyper og hårtyper og tilpasser derfor behandlingen til dig. Jeg har forskellige typer af voks i klinikken, så vi anvender den mest effektive til din hud og hårtype. Mange af minde kunder kommer fra områderne omkring Søndersø, Bogense, Otterup og Odense.

Med erfaring inden for hårfjerning ved hjælp af voks, sikrer jeg at du får en behagelig og skånsom behandling. Jeg har alt det nødvendige udstyr og tilbyder en række forskellige typer voksbehandlinger. Jeg vægter renlighed højt i min klinik, så du kan føle dig tryg og godt tilpas. Jeg tilbyder en bred vifte af voksbehandlinger med forskellige typer voks, for at sikre at du får et langvarigt resultat.
 

Forskellige typer voksbehandlinger

Jeg vejleder dig også om, hvordan du bedst kan forberede dig på en voksbehandling og opnå de bedste resultater. Jeg anbefaler at undgå solbad, skrubbe huden og bruge olie eller creme lige før en voksbehandling. Det er faktorer som er med til at sikre at du opnår den ønskede glathed og undgår eventuelle ubehagelige bivirkninger efter voksbehandlingen. 

Uanset om du sørger hårfjerning på små områder som overlæben eller en mere omfattende voksbehandling som en brasiliansk voksning, har jeg den rette løsning til dig. Priserne er konkurrencedygtige og jeg stræber efter at give dig den ultimative voksoplevelse, der efterlader din hud blød, glat og strålende. 

Voksbehandlinger hos Kosmetolog Christina Ellegaard omfatter også voks hårfjerning af benene, der efterlader dem silkebløde og fri for uønsket hårvækst. Uanset om du foretrækker voks af hele benet eller blot underbenet, tilpasser jeg behandlingen til dine ønsker.
Jeg forstår at alle har forskellige behov, når det kommer til voksbehandlinger. Derfor tilbyder jeg skræddersyede løsninger, der passer til dig. Uanset om det drejer sig om voksning af arme, lænd, ryg eller andre områder, kan du regne med en voksbehandling, der passer til dine ønsker.

Book tid i dag til voksbehandling

Voksbehandlinger hos Kosmetolog Christina Ellegaard er ikke kun effektive, men også skånsomme for din hud. Jeg tager mig tid til at sikre, at du føler dig komfortabel og afslappet under hele processen. Du kan booke tid online, eller ved at ringe til telefon 40737122.

Book

Priser på voksbehandling

Voks ører, næse, overlæbe eller hage
Hårfjerning af et mindre område i ansigt som fx overlæbe.
130 kr.
Voks af overlæbe og hage 190 kr.
Voks af kinder 190 kr.
Voks af overlæbe, hage og kinder 245 kr.
Voks af bryst eller mave 310 kr.
Intim voks 595 kr.
Voks af arme eller lænd
Hårfhjerning af arme fra hånd til skulder
350 kr.
Voks af hele ryggen 425 kr.
Voks af armhuler
Her bruges en specielvoks der er særlig velegnet til den sarte hud under armene.
195 kr.
Voks af underben
Hårfjerning på begge ben fra fod til og med knæ
320 kr.
Voks af bikinilinje
Hårfjerning i trussekanten
200 kr.
Voks brasiliansk (Kvinder)
Hårfjerning i intimområdet
485 kr.
Voks balder
Hårfjerning på begge balder
350 kr.
Voks af øvre ryg
Hårfjerning på ryggen
300 kr.
Voksning af helt ben og bikinilinje
Hårfjerning på begge ben fra fod til hofte plus bikinilinje
495 kr.
Voks helt ben
Hårfjerning på begge ben fra fod til hofte
395 kr.
Voks lår
Hårfjerning på begge lår
300 kr.