Fedtfrysning

Fedtfrysning hos Kosmetolog Christina Ellegaard

Jeg forstår, at kampen mod uønsket fedt kan være en udfordring, selv med en sund livsstil og regelmæssig træning. Derfor tilbyder jeg en skånsom og ikke-kirurgisk løsning til at reducere fedtdepoter på kroppen. Jeg har hjulpet mange glade kunder fra områderne Søndersø, Bogense, Otterup og Odense.

Hos Kosmetolog Christina Ellegaard anvender fedtfrysning, også kaldet cryolipolysis behandling. Fedtfrysning kan anvendes på præcise områder som dobbelthagen og mange andre steder på kroppen. Fordelen ved fedtfrysningen er, at du umiddelbart efter behandlingen kan vende tilbage til din normale hverdag, uden smerter og bivirkninger.

Lad os sammen tage det første skridt mod at hjælpe dig med at opnå den krop, du drømmer om. Ring i dag for at bestille en forundersøgelse, så vi kan starte rejsen med reduktion af dine fedtdepoter.

40737122

Fedtfrysning på mave, lår eller hagen?

Mulighederne er mange med fedtfrysningsteknikken. Med fedtfrysning kan vi målrette behandlingen til netop det område, som du ønsker at få fedtreduceret. Fedtfrysning går ud på, at man placerer et håndtag på området med et uønsket fedtdepot. Under behandlingen vil du opleve en følelse af kulde og et mildt træk på det behandlede område. Fedtcellerne bliver gradvist elimineret fra kroppen gennem kroppens naturlige afgiftningsproces over flere uger, hvilket resulterer i en permanent reduktion af fedtet. 

Fedtfrysning er en effektiv metode, som ikke kræver en operation og et sygeforløb efterfølgende. Du kan derfor vende tilbage til din normale hverdag umiddelbart efter behandlingen. Fedtfrysning er derfor en ideel behandling for dem, der ønsker en smertefri og effektiv måde at forme og tone de uønskede områder på.

Priser på fedtfrysning hos Kosmetolog Christina Ellegaard

Behandlingen og varigheden af behandlingen varierer fra person til person, og afhænger af det område, der skal behandles. Normalt tager behandlingen omkring 60 minutter, afhængigt af antallet af håndtag og områdets størrelse. Typisk skal behandlingen fordeles over flere uger, for at opnå de bedste resultater.

Jeg står klar til at vejlede dig om priser, forløb og varighed for fedtfrysning. Jeg skræddersyr et behandlingsforløb til dig, så du opnår det bedste og mest effektive resultat. Jeg sætter tid af til dine spørgsmål og vejleder dig om forløbet, så du føler dig tryg gennem hele processen. De fleste kan nøjes med 1-2 fedtfrysningbehandlinger.

Kontakt mig i dag på telefon 40737122, eller send en mail til kosmetolog.christina.ellegaard@gmail.com. Du kan også booke en tid online. 

Book

40737122

Fedtfrysning 1 håndtag
200 kr. for hvert ekstra håndtag. Op til 4 håndtag i alt. Ved behandlingens start taler vi om muligheden for antal håndtag. Hvis det er første gang du skal have fedtfrysning i klinikken, så ring og bestil tid til en forundersøgelse inden du booker.
1000 kr.
Fedtfrysning ekstra håndtag 200 kr.