Bryn og Vipper

Drømmer du også om velformede bryn og et friskere udseende i ansigtet?

Farvning af bryn og vipper kan ske på mange måder. For at give ansigtet det helt rette udtryk, bruger mange kvinder meget tid på, at lægge den perfekte makeup. Øjenregionen er især et populært fokusområde, da den er placeret midt i ansigtet, og det første man ser på hos en anden person.

Vil du have et endnu smukkere udtryk i ansigtet og samtidig slippe for mascara og optegning af bryn i din travle hverdag?

Så kom ind og få farvet dine vipper og bryn og rettet dine bryn. Et par smukke bryn indrammer dit ansigtet, åbner dine øjne og giver en friskere og velplejet udstråling.

Retning af bryn
Lettere tilretning af bryn med voks eller pincet.
105 kr.
Farvning af bryn og retning
Brynet farves og rettes lidt med voks eller pincet.
225 kr.
Farvning af vipper
Vipperne farves så de ser mere fyldige ud. Det anbefales ikke at have kontaktlinser i under behandlingen. Vandfast mascara skal være fjernet inden behandlingen.
170 kr.
Farvning af bryn og vipper inkl. retning af bryn
Her farves bryn og vipper så øjnene bliver mere mærkeret. Det anbefales ikke at have kontaktlinser i under behandlingen. Vandfast mascara skal være fjernet inden behandlingen.
225 kr.
Permanent vippebuk
Også kaldet lash lift. Er for dig, der ønsker at få det fulde ud af dine egne øjenvipper og få dem til at se længere, smukkere og mere voluminøse ud – på en naturlig måde. Ved permanent vippebuk løftes og bukkes vipperne skånsomt, så det giver et flot naturligt look, med lang holdbarhed på 6-8 uger. Det anbefales ikke at have kontaktlinser i under behandlingen. Vandfast mascara skal være fjernet inden behandlingen. 
445 kr.
Permanent vippebuk inkl. farvning af vipper
Her får du efter vippebuk farvet dine vipper. Denne kombination anbefales, da vipperne kan miste lidt af deres naturlige farve under vippebuk behandlingen.
Det anbefales ikke at have kontaktlinser i under behandlingen. Vandfast mascara skal være fjernet inden behandlingen. 
500 kr.
Brow lamination
En bryn behandling også kaldet brow lift, der giver fluffy og naturlige bryn. Brynene syner mere fyldige og giver et brynløft. Behandlingen skaber symmetri i brynene, da man ved at arbejde med hårets vækstmønstre, kan ændre på hårvækstretningen.
385 kr.
Brow Mapping
Dette er en metode til at måle brynene op på og bookes samtidige med Henna brow eller retning af bryn, hvis du ønsker at ændre facon på dine bryn. Her anvendes den unikke brow mapping teknik, som sikrer at du får de perfekte bryn, der passer til netop din ansigtsform. Perfekt til dig som ønsker ny form til dine bryn fx efter fejl retning eller hvis det er første gang dine bryn skal rettes.
120 kr.
Henna brow inkl. retning af bryn
Farvning af bryn med Henna med farvepigment. Giver et flot resultat, der kan lette makeup rutinen. Huden indfarves i en let skygge i op til 14 dage, afhængigt af hudtype, livsstil og renseprodukter mv. Holdbarheden er længst på tør/sart hud og kortest på fedtet hud. Farven på hårerne har en markant længere holdbarhed end de traditionelle kemiske farve. Henna dækker grå hår 100% og plejer og styrker hårets vitalitet. Perfekt til personer med få brynhår eller med huller i brynene. Laves ikke på kunder der er gravide, ammer eller lider af PPD allergi – kaldes hårfarve-allergi. Hvis du er i tvivl om du har PPD allergi, så book en farvetest min. en uge før din henna behandling.
365 kr.