Hænder og fødder

Fodbehandling eller håndbehandling begge dele er vigtigt at få udført jævnligt.

Hænderne er det første vi tager frem når vi skal hilse på verden, men vi overser dem lidt i det daglige. De er ofte udsat for sol, vind og vand men får ikke lige så meget kærlighed som vores ansigt. Derfor ældes vores hænder ofte hurtigere end huden på resten af kroppen.

Vores fødder ser vi kun om sommeren og der for de måske lidt opmærksomhed. Men når det bliver koldt, så bliver de gemt væk i et par varme støvler. Vores fødder skal gerne bære os hele livet og derfor skal de plejes, så de undgår hård hud og revner.

Fodbehandling

Pedicure

En kort fodbehandling til dig der ikke ønsker massage. Men gerne vil have rettet negle og neglebånd og fjernet lidt hård hud.

200 kr.

SPA Manicure – håndbehandling

Lækker håndbehandling hvor hænderne peeles og masseres. Neglene files og neglebåndet skubbes op. Afsluttes med klar lak eller negle olie.

395 kr.

Gellak – ensfarvet

Her files neglene og neglebåndet skubbes op. Afsluttes med langtidsholdbar lak der plejer og styrker neglen. husk at booke til aftagning hvis der er behov for dette. OBS jeg laver ikke forlængelse af neglene.

395 kr.

Reperation af negle

Tillæg til EVO2 behandling. Hvis du har knækket en negl og ønsker den i samme størrelse som resten. pris pr negl. Obs jeg laver ikke forlængelser på alle negle.

20 kr.

Evo2 aftagning

Den langtidsholdbare lak fjernes.

160 kr.

Neglepynt

Tillæg til EVO2 behandling. Hvis du ønsker glimmer eller mønster ovenpå din lak. pris pr negl

20 kr.

Spa pedicure

Lækker fodbehandling hvor fødderne peeles, hård hud fjernes og neglene rettes til. Afsluttes med en dejlig massage i plejende fodcreme og negleolie.

395 kr.

Lakering med EVO2 på tæer

Neglene files og neglebånd skubbes op. afsluttes med langtidsholdbar lak.

255 kr.