Bryn og vipper

Man siger at øjnene er sjælens spejl, så hvorfor ikke give dem lidt ekstra opmærksomhed og ramme dem flot ind.

I samarbejde med dig, finder vi frem til hvad der passer bedst.

  Henna Brow inkl retning af bryn

  Farvning af bryn med Henna med farvepigment. Giver et flot resultat, der kan lette makeup rutinen, da huden indfarves i en let skygge i op til 14 dage, helt afhængig af hudtype og livsstil, renseprodukter mv.. Holdbarheden er længst på tør/sart hud og kortest tid på fedtet hud. Farven på hårene har en markant længere holdbarhed end de traditionelle kemiske farver, dækker gråt hår 100% og plejer og styrker hårets vitalitet. Laves ikke på kunder der er gravide eller ammer eller lider af PPD allergi – kaldes ofte hårfarve-allergi. Hvis du er i tvivl om du har PPD allergi, så book en farvetest min. en uge før din Henna behandling

  350 kr.

  Brow mapping

  Dette er en metode til at måle brynet op på og bookes samtidig med Henna brow hvis du ønsker at ændre facon på dine bryn. Her anvendes den unikke brow mapping teknik, som sikrer at du får de perfekte bryn, der passer til netop din ansigtsform. Perfekt til dig der ønsker ny form til dine bryn, fx efter flere års overplukning af bryn. Eller til dig der ønsker et mere fyldigt.

  90 kr.

  Brow Lamination/Brow Lift

  En bryn behandling der giver fluffy og naturlige bryn. Brynene syner optisk mere fyldige og giver et brynløft og mere volumen. Behandlingen skaber symmetri i brynene, da man ved at arbejde med hårets vækstmønstre, kan ændre på hårvækstretningen.

  375 kr.

  Permanent vippebuk inkl farvning af vipper

  445 kr.

  Retning af bryn

  95 kr.

  Permanent vippebuk

  Er for dig, der ønsker at få det fulde ud, af dine egne øjenvipper og få dem til at se længere, smukkere og mere voluminøse ud – på en naturlig måde. Ved permanent vippebuk løftes og bukkes øjenvipperne skånsomt og så det giver et flot naturligt look, med lang holdbarhed fra 6-8 uger.

  395 kr.

  Farvning af bryn og vipper + retning af bryn

  195 kr.

  Farvning og retning af bryn

  165 kr.

  Farvning af vipper

  175 kr.