Ansigtsbehandlinger

På klinikken bliver din ansigtsbehandling altid tilpasset dig og din huds behov.

Har din hud udfordringer med acne, rosacea, eksem, pigmentpletter, rynker eller dehydrering, så kan jeg hjælpe dig.

Osmosis Skincare er den ene af to produktserier jeg anvender på klinikken. Osmosis omfavner en videnskabelig tilgang til hudpleje, der fokuserer på hudens langsigtede sundhed og patientens helbred. De undgår at bruge barske, skadelige ingredienser, der resulterer i midlertidige fordele på bekostning af hudens langvarige sundhed. Osmosis’ medicinske og holistiske metode er baseret på

1) resultater, 2) ingrediensteknologi, 3) barrieresundhed, 4) DNA-reparation og 5) rene ingredienser.

Osmosis’ formler kombinerer klinisk dokumenterede, patenterede ingredienser og målrettede næringsstoffer med høj styrke, med klinisk valideret videnskab for at skabe produkter, der entydigt transformerer og gendanner hudens sande sundhed og vitalitet.  Ved at styrke hudens fundament og aktivere nye reparationsveje genererer produkterne reelle, varige ændringer.

Ønsker du en større spaoplevelse for også at opnå total afslapning, kan du få en skøn og holistisk spa behandling i produkter fra YON-KA Paris. YON-KA er en eksklusiv hudpleje serie baseret på de fineste essentielle olier.

  • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
  • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
  • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

ansigtsbehandling
Lucas spray i ansigtsbehandling

Basis – skræddersyet ansigtsbehandling

En 60 minutters ansigtsbehandling, der bliver skræddersyet til din huds behov. “Basis” giver dig alt, hvad en sund hud kræver. Ideel til dig med en travl hverdag og som hjørnestenen i en god hudpleje-rutine.

540 kr.

Klassisk – skræddersyet ansigtsbehandling

Min skræddersyede ansigtsbehandling med mere tid til at arbejde med specifikke hudproblemer eller områder. “Klassisk” skræddersyes altid til dine behov og 75 minutter giver dig den tid det kræver, når du ønsker at opnå markante resultater med din hud.

670 kr.

Luksus – skræddersyet ansigtsbehandling

I min skræddersyede luksus-behandling får du den komplette holistiske oplevelse med ekstra tid til at komme i dybden. Udviklet til dig, som ønsker total selvforkælelse, hvor vi kan fokusere på lige det, du har brug for. Perfekt, hvis du ønsker at arbejde på særlige problemer eller blot ønsker masser af tid til dig selv.

795 kr.

Mini – skræddersyet ansigtsbehandling

Trænger du til en opfriskning i frokostpausen eller mellem dine specialbehandlinger, så er denne Mini behandling på 30 min perfekt.

310 kr.

Vitamin A og C peeling Ansigt

Kraftig peeling af huden. Anbefales til huden der er trist eller har ujævn tone eller struktur. Super god til at minimere fine linjer.
Vil forårsage en afskalning af huden som starter inden for 2-3 dage og varer op til en uge.
Ikke egnet til sart hud.

625 kr.

Anti-aging

Ansigtsbehandling inkl Thermalift med anti-aging effekt ved hjælp af aromaterapi og speciel udviklet lifting maske. Giver en øjeblikkelig lifting effekt, blødgør og mindsker rynker, skaber en flot og klar hud, giver en friskhed og huden virker mærkbar opstrammet, afslappende og antistressende.

820 kr.

Introduktionsbehandling

Min Introduktionsbehandling er udviklet specielt til nye kunder, som ønsker en dyb, faglig vurdering af deres hud sammen med deres første ansigtsbehandling. Du får grundig, personlig rådgivning, en scanning af din hud, dit eget hudplejeprogram og en 55 min. skræddersyet ansigtsbehandling

830 kr.