Ansigtsbehandlinger

Når du booker en ansigtsbehandling, tilpasses behandlingen til dine behov og din hudtilstand. Du kan derfor opleve at jeg anvender forskellige behandlingsmetoder fra gang til gang.

Jeg anvender Yon-Ka eller Osmosis MD Skincare i mine behandlinger.

Yon-Ka anvender aromaterapi i kombination med beroligende musik, til at afslappe både sjæl og krop under behandlingen. Og giver derved optimale forudsætninger for stress lindring samtidig med at hud plejes.

Osmosis MD Skincare giver mulighed for at målrette behandlingen mod flere specifikke problemstillinger gennem deres koncentrerede virkestoffer som tilsættes undervejs i ansigtsbehandlingen.

Vitamin A og C peeling Ansigt

Kraftig peeling af huden. Anbefales til huden der er trist eller har ujævn tone eller struktur. Super god til at minimere fine linjer. Vil forårsage en afskalning af huden som starter inden for 2-3 dage og varer op til en uge. Ikke egnet til sart hud.

625 kr.

Introduktionsbehandling

Min Introduktionsbehandling er udviklet specielt til nye kunder, som ønsker en dyb, faglig vurdering af deres hud sammen med deres første ansigtsbehandling. Du får grundig, personlig rådgivning, en scanning af din hud, dit eget hudplejeprogram og en 55 min. skræddersyede ansigtsbehandling.

825 kr.

Luksus – skræddersyet ansigtsbehandling

I min skræddersyede luksus-behandling får du den komplette holistiske oplevelse med ekstra tid til at komme i dybden. Udviklet til dig, som ønsker total selvforkælelse, hvor vi kan fokusere på lige det, du har brug for. Perfekt, hvis du ønsker at arbejde på særlige problemer eller blot ønsker masser af tid til dig selv.

785 kr.

Mini – skræddersyet ansigtsbehandling

Trænger du til en opfriskning i frokostpausen eller mellem dine specialbehandlinger, så er denne Mini behandling på 30 min perfekt.

265 kr.

Basis – skræddersyet ansigtsbehandling

En 60 minutters ansigtsbehandling, der bliver skræddersyet til din huds behov. “Basis” giver dig alt, hvad en sund hud kræver. Ideel til dig med en travl hverdag og som hjørnestenen i en god hudpleje-rutine.

525 kr.

Klassisk – skræddersyet ansigtsbehandling

Min skræddersyede ansigtsbehandling med mere tid til at arbejde med specifikke hudproblemer eller områder. “Klassisk” skræddersyes altid til dine behov og 75 minutter giver dig den tid det kræver, når du ønsker at opnå markante resultater med din hud.

655 kr.

Anti-aging

Ansigtsbehandling med anti-aging effekt ved hjælp af aromaterapi og speciel udviklet lifting maske. Giver en øjeblikkelig lifting effekt, blødgør og mindsker rynker, skaber en flot og klar hud, giver en friskhed og huden virker mærkbar opstrammet, afslappende og antistressende. Inkl. Thermalift Ved Thermalift behandlingen opvarmes huden så de eksisterende kollagenfibre trækker sig sammen og man fremmer væksten af kollagen, hvorved hudens struktur bliver strammet op. Hvad kan du forvente af behandlingen? 1. Øjeblikkelig opstrammede virkning 2. Produktion af ny kollagen 3. Forstærkning og opbygning af bindevævet 4. Forbedring af ansigtskonturer med holdbart resultat For at opnå det bedste resultat anbefales opfølgende hjemmeplejen som understøtter behandlingen. Behandlingen anbefales som kurforløb. De første 2 uger, en behandling om ugen. Herefter hver anden uge 6-8 gange alt efter behov.

792 kr.

Hudanalyse

En professionel hudanalyse er til dig, som ønsker at få et bedre kendskab til din huds tilstand. Er du i tvivl om din hudtilstand eller søger du en professionel vejledning til at opnå dine mål for din skønhed? Så kan jeg med sikkerhed anbefale dig denne behandling. En hudanalyse er optimal, hvis du døjer med hudproblemer eller bare vil forebygge disse. Jeg ønsker altid at hjælpe dig med at finde den helt rigtige type behandling eller behandlingsforløb, der vil skabe det bedste resultat for lige netop din hud. 

Efter en hudanalyse vil du være mere klog på hvilken behandling der passer til din hud og hvilke produkter der bør indgå i din daglige hudpleje rutine.

Gratis

Tillægsbehandlinger til ansigtsbehandlingen

Cold Plasma

Tilkøb til ansigtsbehandling, hvor der ved hjælp af en cold plasma maskine føres ozon ned i huden. Dette har en særlig antibakteriel effekt, samtidig sluses de efterfølgende produkter længere ned i huden, så der opnåes større effekt af behandlingen.

200 kr.

Opstrammende ansigtsmassage

Ønsker du en ansigtsmassage med fokus på at løfte og forme dit ansigt, mindske linjer og give en sund glød. Så kombiner denne massage med den ønskede ansigtsbehandling.

150 kr.

Øjen- og læbemassage med krystal

Ønsker du en ansigtsbehandling med særligt fokus på øjne eller læber, så kombiner denne massage med din ansigtsbehandling. En dybdegående massage af øjne og læber der mindsker rynke og fine linjer og skaber en fornyet elasticitet i huden.

150 kr.

Thermalift

Skal sammensættes med anden behandling. Ved Thermalift behandlingen opvarmes huden så de eksisterende kollagenfibre trækker sig sammen og man fremmer væksten af kollagen, hvorved hudens struktur bliver strammet op. Hvad kan du forvente af behandlingen? 1. Øjeblikkelig opstrammede virkning 2. Produktion af ny kollagen 3. Forstærkning og opbygning af bindevævet 4. Forbedring af ansigtskonturer med holdbart resultat For at opnå det bedste resultat anbefales opfølgende hjemmeplejen som understøtter behandlingen. Behandlingen anbefales som kurforløb. De første 2 uger, en behandling om ugen. Herefter hver anden uge 6-8 gange alt efter behov.

200 kr.