Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandling hos Kosmetolog Christina Ellegaard

Drømmer du om en hud, der stråler af sundhed og renhed? Så er du kommet til det rigtige sted. Ansigtsbehandling hos Kosmetolog Christina Ellegaard er det perfekte valg til at få sund og ren hud. Jeg er uddannet sygeplejerske og certificeret kosmetolog og hormonterapeut. Min kunder kommer ofte fra områderne Søndersø, Bogense, Otterup og Odense.

Jeg anvender produkter der har fokus på aktive ingredienser og resultater, kan jeg hjælpe dig med en dybdegående hudpleje. Jeg er tilhænger af langvarig sundhed og mine klienters helbred. Jeg anvender Osmosis' medicinske og holistiske metoder som er baseret på:

 1. Resultater
 2. Ingrediensteknologi
 3. Barrieresundhed
 4. DNA-reparation
 5. Rene ingredienser

Osmosis’ formler kombinerer klinisk dokumenterede, patenterede ingredienser og målrettede næringsstoffer med høj styrke, med klinisk valideret videnskab for at skabe produkter, der entydigt transformerer og gendanner hudens sande sundhed og vitalitet. 

Ansigtsbehandling med fokus på hudtype og udfordringer

Hos Kosmetolog Christina Ellegaard forstår jeg, at hver persons hud er unik. Derfor tilbyder jeg en skræddersyet ansigtsbehandling, der passer til din specifikke hudtype og behov. Efter en grundig hudanalyse tilpasser jeg behandlingen og produkterne til at tackle dine individuelle udfordringer, hvad enten det er tørhed, fedtet hud, sensitiv eller aldringstegn. Mit mål er at give din hud den næring, den har brug for, for at stråle i sin bedste form. Uanset hvilken hudtype du har, så kan jeg tilbyde en skræddersyet ansigtsbehandling, der giver dig forståelse for din hud og råd til hverdagspleje.

Hvad kan vi forebygge med ansigtsbehandling?

Med regelmæssige ansigtsbehandlinger og videnskabelig korrekte produkter, kan jeg afhjælpe en lang række forskellige hudproblemer. Huden er vores yderste barriere og derfor er det vigtigt, vi passer godt på den og giver den den rigtige opmærksomhed og pleje. Med ansigtsbehandling hos mig, kan jeg hjælpe og lindre følgende udfordringer og symptomer:

 • Selskaber og pigmentforandringer
 • Aldringstegn og fine linjer
 • Ujævnheder og rødme
 • Tilstoppede og synlige porer
 • Rosacea og Psoriasis

Ønsker du en spa-oplevelse med selvforkælelse, kan du få en skøn og holistisk spa behandling i produkter fra YON-KA Paris.

 • Fin lavendel fra Haute Provence (ægte lavendel) med beroligende, helende og anti-inflammatoriske egenskaber.
 • Geranium fra Egypten (Pelargonium graveolens) med anti-inflammatorisk, analgetisk og helende egenskaber.
 • Timian fra Spanien (thymus officinalis), fremragende stimulans med kraftige antiseptiske egenskaber.
 • Cypress fra Provence (almindelig cypres) decongestant og kraftfuld nervesystem regulator.

Kontakt os eller book en tid i dag til ansigtsbehandling

Er du klar til at passe godt på din hud? Tøv ikke med at kontakte Kosmetolog Christina Ellegaard. Med en dybderens ansigtsbehandling, beroligende massage og skræddersyede produkter er du garanteret en skønhedsoplevelse, der revitaliserer både din hud og dit sind. Book din næste behandling i dag på telefon 40737122 eller i vores bookingsystem her på siden. 

Jeg ser frem til at byde dig velkommen i klinikken i Søndersø.
 

Book tid her

Basis – skræddersyet ansigtsbehandling
En 60 minutters ansigtsbehandling, der bliver skræddersyet til din huds behov. “Basis” giver dig alt, hvad en sund hud kræver. Ideel til dig med en travl hverdag og som hjørnestenen i en god hudpleje-rutine.
545 kr.
Klassisk – skræddersyet ansigtsbehandling
Min skræddersyede ansigtsbehandling med mere tid til at arbejde med specifikke hudproblemer eller områder. “Klassisk” skræddersyes altid til dine behov og 75 minutter giver dig den tid det kræver, når du ønsker at opnå markante resultater med din hud.
675 kr.
Luksus – skræddersyet ansigtsbehandling
I min skræddersyede luksus-behandling får du den komplette holistiske oplevelse med ekstra tid til at komme i dybden. Udviklet til dig, som ønsker total selvforkælelse, hvor vi kan fokusere på lige det, du har brug for. Perfekt, hvis du ønsker at arbejde på særlige problemer eller blot ønsker masser af tid til dig selv.
795 kr.
Mini – skræddersyet ansigtsbehandling
Trænger du til en opfriskning i frokostpausen eller mellem dine specialbehandlinger, så er denne Mini behandling på 30 min perfekt.
335 kr.
Vitamin A og C peeling Ansigt
Kraftig peeling af huden. Anbefales til huden der er trist eller har ujævn tone eller struktur. Super god til at minimere fine linjer.
Vil forårsage en afskalning af huden som starter inden for 2-3 dage og varer op til en uge.
Ikke egnet til sart hud.
625 kr.
Anti-aging
Ansigtsbehandling inkl Thermalift med anti-aging effekt ved hjælp af aromaterapi og speciel udviklet lifting maske. Giver en øjeblikkelig lifting effekt, blødgør og mindsker rynker, skaber en flot og klar hud, giver en friskhed og huden virker mærkbar opstrammet, afslappende og antistressende.
845 kr.
Introduktionsbehandling
Min Introduktionsbehandling er udviklet specielt til nye kunder, som ønsker en dyb, faglig vurdering af deres hud sammen med deres første ansigtsbehandling. Du får grundig, personlig rådgivning, en scanning af din hud, dit eget hudplejeprogram og en 55 min. skræddersyet ansigtsbehandling
830 kr.
Cold Plasma
Tilkøb til ansigtsbehandling, hvor der ved hjælp af en cold plasma maskine føres ozon ned i huden. Dette har en særlig antibakteriel effekt, samtidig sluses de efterfølgende produkter længere ned i huden, så der opnåes større effekt af behandlingen.
Kan også bookes alene.
200 kr.
Thermalift
Anbefales at sammensætte med ansigtsbehandling.
Ved Thermalift behandlingen opvarmes huden så de eksisterende kollagenfibre trækker sig sammen og man fremmer væksten af kollagen, hvorved hudens struktur bliver strammet op.
Hvad kan du forvente af behandlingen?
1. Øjeblikkelig opstrammede virkning
2. Produktion af ny kollagen
3. Forstærkning og opbygning af bindevævet
4. Forbedring af ansigtskonturer med holdbart resultat

For at opnå det bedste resultat anbefales opfølgende hjemmeplejen som understøtter behandlingen.
Behandlingen anbefales som kurforløb. De første 2 uger, en behandling om ugen. Herefter hver anden uge 6-8 gange alt efter behov.
245 kr.
Afslappende ansigtsmassage
Ønsker du en ansigtsmassage med fokus på at løfte og forme dit ansigt, mindske linjer og give en sund glød. Eller total afslapning. Så kombiner denne massage med den ønskede ansigtsbehandling.
Massage kan enten udføres med hænderne for en blid og afslappende behandling eller en Gua sha sten for en mere dybdegående massage.
155 kr.
Efterårs-ansigtsbehandling
Efteråret er perfekt til at behandle huden både for de skade som solen har forårsaget i løbet af sommeren men også for at ruste huden til den kolde tid som venter lige om hjørnet.
I denne behandling får du afrensning i fem trin, hvor sidste trin er en effektiv peeling der giver en mere jævn hudstruktur og klarere smukkere hud. Huden bygges op igen med en lermaske, der forkæler din hud med sin skønne aromatiske duft og rensende virkning, der vil efterlade huden ren og med fornyet glød. Behandlingen afsluttes med en dejlig frisk og plejende øjencreme og dagcreme.
795 kr.